Bansall House

As soon as we started work on Bansall House, we knew that it was going to be a project all about slick, sleek elegance – and with sweeping, open spaces to work on, it was a delight to help the residents realise their dream home.

Neutral tones were used throughout to guarantee that every room retained its open feel and sense of grandeur. However, we also wanted to ensure that there was some excitement! To achieve this, we gave individual rooms, such as the bathroom, their own unique look – retaining the natural theme, but incorporating different colours and patterns.

We love how welcoming the home is now – no clutter, just a simple, modern design. Thanks for your help, Roccia!

Homeowner

Lancaster University

Previous post
Next Post

Contact our friendly customer service team for expert help and advice

Queen street
Preston PR1 4HH
ENQUIRE ONLINE